Successos

Un esclafit malmet diverses teulades a Horta de Sant Joan

Tres dotacions dels Bombers revisen l’estructura d’immobles de la part baixa del poble

No consten persones ferides

Un esclafit ha provocat desperfectes materials a diversos habitatges d’Horta de Sant Joan (Terra Alta) aquest divendres a la tarda, segons han confirmat els Bombers de la Generalitat. La ventada ha arrencat diverses teules a diferents cases de la part baixa del poble.

El cos d’emergències ha rebut sis avisos entre les sis i les vuit de la tarda i hi ha desplaçat tres dotacions per revisar l’estructura dels immobles més afectats. Els efectius també han fet sanejaments de teulades malmeses, murs de contenció afectats i retirada d’arbres caiguts. Segons els Bombers, no consten persones ferides pel succés.

L’esclafit s’ha desplaçat des de la zona d’Arenys de Lledó (Matarranya) cap al municipi d’Horta de Sant Joan pel sud-oest. El fenomen, segons els testimonis, no ha durat més d’uns minuts però ha arrasat amb part de teulades, senyals i murs en cases particulars i també en establiments turístics amb clients. També s’han retirat diversos pins que tallaven la carretera TV-3341 entre Horta i Arenys.

Els Bombers i l’Ajuntament seguien fent inventari dels danys aquest divendres al vespre.

Protecció Civil manté activada la prealerta del pla Ventcat per l’episodi de forts vents d’aquesta tarda i que es preveu que continuï tot el dia de demà.



[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia