Successos

S’entrega el marit de la dona morta a Lloret de Mar

L’home es va presentar a la comissaria dels Mossos i hi va quedar detingut, en principi només per l’agressió a la víctima, no per la mort

L’autòpsia indica que l’agressió no en va ser la causa directa

Aleksandr Nekhoroixikh, el veí de Lloret que els Mossos buscaven després que la seva dona, Elena Kaixirskaia, fos trobada morta, dimarts a la matinada, al portal d’entrada de la seva mansió del Condado de Jaruco, es va entregar ahir a la comissaria dels Mossos de Blanes i hi va quedar detingut. Aleksandr Nekhoroixikh, un empresari rus, exmilitar, establert a Lloret, va ser arrestat inicialment només en relació amb la denúncia per maltractaments que havia fet contra ell la seva dona a la policia local, hores abans de ser trobada morta davant de la casa. La investigació continua oberta i falta l’informe definitiu de l’autòpsia, però les primeres conclusions forenses apunten que l’agressió atribuïda a l’home no seria la causa de la mort d’Elena Kaixirskaia, de 44 anys. Una mort que es va produir en circumstàncies molt singulars.

Dilluns al vespre, una patrulla de la Policia Local va trobar Elena deambulant pel Condado de Jaruco amb la cara ensangonada i la va traslladar a la comissaria, on ella va denunciar que l’havia agredit el seu home, però no va voler ser atesa pels sanitaris ni cap mena d’ajuda. La dona, que tenia signes evidents d’embriaguesa, va marxar pel seu propi peu de la comissaria, que és a uns dos quilòmetres de casa seva. Unes dues hores més tard, va saltar l’alarma de l’habitatge i una patrulla hi va anar. S’hi van trobar Elena, que els va dir que no tenia claus però que es volia quedar a esperar que tornés el seu home. Va tornar a rebutjar qualsevol tipus d’ajuda que li van oferir i es va quedar al passant de la porta. Un parell d’hores més tard, la patrulla local va tornar a passar davant de la casa. Elena encara era allà, estava estirada. No volia marxar. Els policies la van tapar amb diverses mantes per protegir-la del fred. I en la següent ronda policial, cap a dos quarts de tres de la matinada, els policies que es van aturar a veure com estava van comprovar que era morta.

Hi havia precedents de violència d’Aleksandr Nekhoroixikh contra la seva dona, i almenys en una altra ocasió ella l’havia denunciat, arran d’un episodi que va acabar amb la dona ferida de molta gravetat, després que la lligués i colpegés amb uns cables, i ell detingut. La parella té dues filles, que aquesta setmana no eren a casa dels seus pares.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia