Successos

El cadàver del mar no és del veí de Perpinyà

Continua la investigació per posar nom al cos vestit de Zara trobat a Portbou

El cadàver vestit amb peces de roba de Zara que el 29 de desembre va ser trobat flotant al mar a Portbou no correspon a Randame Moufid, desaparegut a Perpinyà el 29 de novembre. Ho ha descartat la Guàrdia Civil després de fer les proves pertinents amb les dades que li ha aportat la policia francesa sobre el desaparegut. Tot i que alguns detalls, com ara l’alçada i la roba no coincidien, es van fer les comprovacions pertinents a través de proves científiques per descartar que el mort fos Randame Moufid. Va ser la germana de Moufid qui, en veure la publicació de la troballa del cos a Portbou al compte de Twitter de Salvament Marítim, va donar l’alerta perquè comprovessin si es tractava del seu germà.

La Guàrdia Civil continua investigant per intentar posar nom a l’home, que no duia cap objecte personal identificador. Anava vestit amb una samarreta estampada de tons marrons de màniga curta i una dessuadora de color negre, dues peces de Zara. No duia pantalons ni sabates, i duia un mitjó i li faltava l’altre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia