Successos

Detenen l’autor principal de la pallissa a un menor a Sants

Amb aquesta ja són set les persones arrestades per l’agressió

Els Mossos també han detingut avui una noia implicada en el succés

El principal autor de l’agressió a un menor d’edat al districte de Sants Montjuïc el passat 3 de gener ha estat detingut aquest divendres, segons han informat aquest vespre els Mossos d’Esquadra. El el cos policial també ha arrestat avui una noia, també menor d’edat, en relació amb la pallissa.

Amb aquestes dues ja són sis les persones detingudes per aquests fets,  que van tenir lloc a Can Batlló. Quatre dels detinguts ja han quedat en llibertat i el cinquè, que va ser detingut ahir, ha passat a un centre de menors.

L’agressió es va enregistrar en vídeo i es va difondre a les xarxes, on es va fer viral.  A banda d’apallissar el noi, els atacants també li van robar el telèfon mòbil.

L’endemà de l’incident, el 4 de gener, el jove va denunciar l’agressió i el robatori a comissaria. Els agents van poder recuperar l’aparell i el van tornar a la víctima.

Els Mossos mantenen oberta una investigació sobre els fets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia