Successos

Un veí de Cassà de la Selva mor per l’atac d’un gos de raça perillosa

La víctima, de 32 anys, passejava l’animal que el va agredir

Agents de la Policia Local van abatre el gos a trets

Un home de 32 anys ha mort aquesta nit com a conseqüència de l’atac d’un gos de raça perillosa a Cassà de la Selva, segons ha confirmat l’Ajuntament en un comunicat.

L’incident va passar cap a les nou de la nit d’aquest dissabte al carrer Susvalls, on la víctima passejava el gos d’un amic, un American Staffordshire Terrier. Sense cap causa coneguda, l’animal va atacar l’home de manera violenta en un braç.

Segons fonts propers al cas, de seguida es va avisar els equips d’emergència per tal de socórrer la víctima i també es va trucar a un veterinari. Al cap de pocs minuts es va presentar una dotació de la policia local, que va abatre a trets el gos, que es mostrava molt agressiu, per evitar ataqués als policies i a l’equip mèdic que s’hi va traslladar per atendre al ferit.

El ferit va ser traslladat a l’hospital Josep Trueta de Girona, on ha mort aquesta nit.

Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació dels fets ocorreguts.

En un comunicat, l’Ajuntament ha traslladat manifestar el seu condol a la família I a les seves amistats per aquest fets tan desgraciats. El municipi decretarà un dia de dol oficial per la mort d’aquest veí i la bandera del consistori onejarà a mitja asta de dilluns fins a dimarts.



[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia