Successos

Investiguen un gironí de 27 anys per abusar sexualment d’una menor de 14 a qui va conèixer per xarxes socials

Segons la denúncia, van quedar al pis d’ell i van mantenir relacions sexuals després de consumir alcohol i drogues

Els Mossos d’Esquadra investiguen un jove gironí de 27 anys per abusar sexualment d’una menor de 14 a qui va conèixer per xarxes socials. Segons la denúncia, el noi i l’adolescent van quedar al pis d’ell, on van mantenir relacions sexuals després de consumir alcohol i drogues. Els Mossos van rebre la denúncia aquest cap de setmana. La menor, que en un poble del Gironès, va anar a interposar-la a la comissaria de Salt. Entre d’altres, l’adolescent va explicar que havia conegut el denunciat a través d’Instagram, i que ells dos havien quedar per trobar-se en persona al pis que ell té a Girona ciutat. Després d’interrogar diversos testimonis i prendre declaració a la menor, els Mossos han citat el sospitós perquè comparegui a comissaria.

La menor, que té 14 anys, va anar a presentar denúncia aquest diumenge al migdia a la comissaria que Mossos i Policia Local comparteixen a Salt. Allà, l’adolescent va explicar que havia conegut un noi a través d’Instagram, i que havia quedat amb ell al pis que té a Girona ciutat.

Segons la denúncia, els dos van consumir alcohol i drogues a dins del domicili i van mantenir relacions sexuals. Es desconeix si van ser consentides o no, però el Codi Penal ja tipifica com abús sexual mantenir relacions amb menors de 16 anys i ho castiga amb penes que poden arribar als 12 anys de presó. A més, també preveu condemnes –en aquest cas, d’1 a 3 anys de presó o bé una multa- a qui contacti amb menors a través d’internet o xarxes socials amb la finalitat de mantenir-hi relacions.

Després de rebre la denúncia de l’adolescent, els Mossos d’Esquadra que investiguen el cas van prendre declaració tant a la menor com a diversos testimonis. La policia ha citat el denunciat perquè declari a comissaria. Al jove, que té 27 anys, se l’investiga per abús sexual.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia