Successos

Successos

Dos ancians moren a Terrassa per la mala combustió d’una caldera

Dues persones van morir ahir a Terrassa com a conseqüència de la mala combustió de la caldera a la casa on vivien a Terrassa. Es tracta d’un home de 81 anys d’edat i d’una dona de 76 anys, tots dos residents d’un habitatge unifamiliar al barri de Can Parellada. Els bombers van rebre un avís dijous quan faltaven pocs minuts per a dos quarts de dotze de la nit. Van ser alertats que hi havia dues persones sense vida a una casa del carrer Grècia. Les quatre dotacions que s’hi van desplaçar van trobar una alta concentració de monòxid de carboni, originat per la mala combustió d’una caldera de gasoil.

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, va explicar ahir a l’Agència Catalana de Notícies que alguns veïns deien que feia dies que no veien la parella, la qual estava molt arrelada al barri. Per aquest motiu, l’alcalde va afirmar que una hipòtesi amb què es treballa és que les víctimes morissin fa alguns dies. En tot cas, els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per aclarir la causes del succés.L’alcalde va lamentar “profundament” la defunció de la parella i va assegurar que el consistori ha contactat amb la família, els amics i els veïns, perquè les víctimes estaven molt implicades a la vida associativa de Can Parellada. “Eren persones molt apreciades”, va afirmar l’alcalde.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia