Successos

Una conductora de 78 anys perd el control del cotxe i fereix set vianants a Reus, dos dels quals molt greus

L’atropellament múltiple ha deixat tres persones greus, tres menys gravetat i dos lleus, entre les quals la mateixa conductora del vehicle

La conductora d’un cotxe, de 78 anys, ha perdut el control del vehicle a la plaça del Nen de les Oques, al centre de Reus, aquest dissabte al migdia i ha atropellat set persones, dues persones es troben en estat molt greu, tres en estat greu i dues en estat menys greu. També hi ha una vuitena persona a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.

L’atropellament múltiple de Reus ha deixat un balanç final de vuit ferits: tres de greus, tres de menys gravetat i dos de lleus (entre els quals la conductora del vehicle), segons ha detallat el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que ha activat 9 ambulàncies i l’equip de psicòlegs. Per causes encara desconegudes, la conductora ha perdut el control del cotxe i ha accedit a una zona de vianants, envestit set persones. El vehicle ha quedat encastat contra el mur d’un edifici a la cruïlla del passeig de Sunyer amb l’avinguda del Doctor Vilaseca. La conductora, que ha donat negatiu a la prova d’alcoholèmia, és una de les ferides lleus en l’accident i ha estat traslladada al CAP Sant Pere.

Els set vianants ferits per l’atropellament han estat atesos in situ per Guàrdia Urbana de Reus, Mossos d’Esquadra, Bombers de la Generalitat i les ambulàncies del SEM. Sis dels afectats han estat evacuats a l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, mentre que el setè ha estat traslladat a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia