Successos

Dos detinguts per tràfic d’éssers humans

El CNP i els Mossos desarticulen un clan que operava a l’Alt Empordà i la Selva

La Policía Nacional i els Mossos d’Esquadra van desplegar ahir un dipositiu a primera hora del matí per desarticular un clan dedicat a traficar amb éssers humans i que operava a les comarques de l’Alt Empordà i la Selva interior. Els agents van fer entrades i escorcolls en immobles de Figueres i Santa Coloma de Farners i, com a mínim, van practicar les detencions de dues persones.

El dispositiu conjunt es va activar cap a les sis de la matinada i es va allargar ben bé fins a quarts de deu del matí. Però poca més informació va poder transcendir, perquè el cas ha estat declarat sota secret de sumari.

A Figueres, el dispositiu va irrompre en un pis del carrer Concepció i en un altre del carrer Nou. L’operació culmina una investigació que ha durat mesos i que ha posat el focus damunt una xarxa de proxenetes que captaria noies estrangeres i les obligaria a prostituir-se en zones de carretera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia