Successos

tarragona

L'acusat de matar un veí de Vallmoll diu que anava begut i que no recorda res

Afirma que mai havia vist la navalla amb què es va produir el crim, que va tenir lloc al passeig Mata de Reus

Un amic seu desmunta aquesta versió

La secció quarta de l'Audiència de Tarragona va acollir ahir la primera sessió del judici contra Juan Manuel Moreno Muñoz, el principal acusat de la mort del veí de Vallmoll José García Domínguez, a qui el detingut va clavar presumptament dues punyalades al passeig Mata de Reus la matinada del 18 de maig del 2008. En la seva declaració, el processat va insistir que tenia “moltes llacunes” del dia dels fets perquè “durant la tarda havia consumit cocaïna” i, abans de dirigir-se a Reus amb els altres cinc imputats per aquest cas, “havia pres diverses begudes alcohòliques en un pub de Tarragona”. “Després de beure, sovint no em recordo de res. En ocasions m'havia despertat en portals o en una obra i no sabia perquè era allí”. Així mateix, va negar que l'arma blanca amb la qual es va produir el crim fos seva: “És la primera vegada que veig aquesta navalla, ja que mai n'he portat cap a sobre”. Aquesta versió va ser contradita per un amic de Moreno, qui junt amb un altre noi van participar suposadament en l'agressió i que són considerats cooperadors necessaris pel fiscal. En aquest sentit, va assegurar que no va apreciar que Moreno estigués “desequilibrat ni borratxo”: “Un cop, vaig veure que Juan Manuel tenia la navalla en una estanteria. A més, després de la baralla, es va apropar a la resta, la va donar a una noia que anava amb nosaltres i, referint-se a la víctima, ens va dir: «Correu, correu, que l'he punxat»”.

LA DECLARACIÓ

Tinc llacunes del dia dels fets. Durant la tarda vaig consumir cocaïna i, després, diverses begudes alcohòliques en un pub de Tarragona
No recordo si em vaig barallar amb la víctima ni si tenia ferides, però la navalla no és meva
Juan Manuel Moreno
principal acusat de la mort del veí de vallmoll josé garcía

El ministeri públic demana 15 anys de presó

El fiscal sol·licita 15 anys de presó per a Juan Manuel Moreno per un delicte d'homicidi, i 12 i 13 anys per a dos nois que haurien participat en l'agressió –la nit dels fets, la víctima estava amb el seu cosí, amb qui havia sortit de festa–. Tres noies s'enfronten a 3 anys per encobriment per haver-se desfet de la navalla, si bé elles diuen que ho van fer per protegir-se.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia