Successos

Un ferit greu i tres de lleus en una explosió d’escòria i vapor d’aigua a una foneria de Castellbisbal

El ferit més greu ha estat traslladat a l’Hospital Vall d’Hebron

Els Bombers retiraran les plaques del sostre que han quedat afectades per l’ona expansiva

Una persona ha resultat ferida greu i tres més han patit lesions de caràcter lleu en una explosió a la foneria Celsa de Castellbisbal (Vallès Occidental) aquest dimarts poc després de les set de la tarda, segons ha informat el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

El ferit greu ha estat traslladat a l’Hospital Vall d’Hebron, segons ha informat la mateixa font. El SEM ha mobilitzat cinc dotacions terrestres.

Els Bombers de la Generalitat han explicat que l’explosió ha estat d’escòria i vapor d’aigua, i que no hi ha hagut incendi. Ara retiraran les plaques del sostre que han quedat afectades per l’ona expansiva i que presenten risc de caure. En un primer moment els Bombers han enviat al lloc nou dotacions, de les quals finalment han actuat cinc.

Protecció Civil ha activat la fase de prealerta del pla d’emergències Procicat per l’accident. No obstant això, l’agència d’emergències ha precisat que no consta afectació a l’exterior.

El telèfon d’emergències 112 ha ha rebut una desena de trucades per l’explosió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia