Successos

trànsit

Topada mortal entre un camió i un cotxe

Un veí d'Olesa de Montserrat mor en un accident a Fontanals de Cerdanya

Un veí d'Olesa de Montserrat, al Baix Llobregat, de 44 anys, va morir ahir a la matinada en xocar frontalment contra un camió amb el cotxe que conduïa, a Fontanals de Cerdanya. L'home va quedar ferit molt greument arran de la topada i va haver de ser traslladat a l'hospital de Puigcerdà, on va morir. La conductora del camió, de 33 anys i veïna de Sant Hipòlit de Voltregà, a Osona, va quedar ferida lleument. L'accident va passar poc després de les cinc de la matinada al quilòmetre 9,5 de la carretera C-162. La carretera va quedar tallada en els dos sentits de la marxa fins a les vuit del matí. Mentrestant, es va establir un pas alternatiu per Queixans.

Retencions de trànsit

D'altra banda, un accident que es va produir al quilòmetre 716 de l'N-II (variant), al terme municipal de Girona, ahir a les 10.44 hores del matí, i que no va tenir conseqüències mortals, va provocar importants retencions de trànsit d'entre un i dos quilòmetres de longitud per cada sentit de la via.

Un altre accident, en el qual van resultar implicats tres vehicles però que no va tenir conseqüències greus, també va causar retencions. Es va produir a les 10 matí al terme de Quart, i va provocar la inutilització d'un carril de la carretera, amb la qual cosa el pas va haver de ser alternatiu, cosa que va originar un quilòmetre de retenció per sentit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia