Successos

Preocupació a Sant Gregori per quatre robatoris en garatges

Els lladres se n’han endut bicicletes i els Mossos han reforçat el patrullatge

Preocupació a Sant Gregori després que s’hagin produït quatre robatoris en poc temps durant el maig. Concretament els lladres han entrat a garatges tancats d’on s’han endut específicament bicicletes. L’últim robatori es va produir aquesta setmana, la nit de dilluns a dimarts. Una veïna denunciava el robatori de tres bicicletes a la xarxa social , on concretava que eren bicicletes amb les quals els fills competien, ja que estan federats. Segons va explicar l’alcalde de Sant Gregori, Quim Roca, “els índexs de delinqüència al municipi no són alts, però quan es produeixen robatoris concentrats en poc temps, creix la preocupació”. Els altres robatoris es van produir la nit del 5 al 6 de maig, quan van entrar en dos garatges, i la del 10 a l’11.

Càmeres lectores

Quim Roca va assenyalar que els Mossos hi estan treballant, seguint diferents línies d’investigació. A més, l’alcalde recorda que hi ha càmeres lectores de matrícula al municipi. “La policia està analitzant les dades i els registres que se’n poden treure corresponents a les jornades que hi ha hagut aquests robatoris”, va assenyalar. El 2019, Sant Gregori va instal·lar càmeres als accessos per millorar la seguretat. L’Ajuntament de Sant Gregori ha demanat més presència policial i els Mossos hi han reforçat el patrullatge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia