Successos

Primera mort al mar de la temporada, a l’Escala

Un home de 86 anys va morir ofegat ahir al migdia a la platja del Rec del Molí de l’Escala, segons va informar Protecció Civil. Fonts del 112 van confirmar que havien rebut un avís a les 11.58 hores informant que hi havia un home inconscient a l’aigua de la platja, que no té vigilància.

Una unitat terrestre i un helicòpter del SEM es van desplaçar fins al lloc, on van intentar sense èxit la reanimació de l’home, primera víctima mortal de la temporada d’estiu a la Costa Brava. Efectius dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Civil van assumir la redacció de les diligències.

El decés va coincidir amb el d’un altre home passat el migdia a Creixell, al Tarragonès. I arriba després d’un altre ofegat mort dilluns a Barcelona i una dona ingressada al Trueta greu el 7 de juny després d’ofegar-se a s’Agaró. L’estiu passat van recomptar 25 persones mortes ofegades a les platges del litoral català.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia