Successos

tarragona / reus

Arresten un home acusat de trenta robatoris amb intimidació

Un veí de Tarragona de 49 anys va ser detingut el 16 de juliol per la seva relació amb un total de trenta robatoris amb intimidació a diversos establiments comercials de Reus, Tarragona i altres municipis tant del Baix Camp com del Tarragonès. Tot i que el primer es remunta al desembre del 2009, l'activitat del detingut es va intensificar, segons els investigadors, a partir de l'abril d'enguany. L'arrest es va poder realitzar gràcies al treball conjunt de les unitats d'investigació de les àrees bàsiques policials de Tarragona i Reus. L'home escollia un establiment, normalment drogueries i botigues de dietètica, i hi entrava amb la cara tapada. Quan era dins, amenaçava el dependent amb un ganivet de cuina, el feia anar fins el fons de la botiga per no aixecar sospites, i agafava el que hi havia a la caixa.

La investigació també ha permès saber que l'individu es canviava sovint de roba per evitar ser reconegut. Els investigadors han pogut relacionar l'home amb dinou robatoris perpetrats a Tarragona, molts dels quals al mateix establiment –hi havia arribat a entrar fins a tres vegades–, un altre a Vilallonga del Camp, set més a Reus i un a Cambrils, a més de dues temptatives al mateix municipi. L'home va confessar els fets en el moment de la detenció i va passar a disposició del jutjat d'instrucció de Tarragona en funcions de guàrdia, que en va decretar l'ingrés a presó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia