Successos

trànsit

Dos joves perden la vida en un xoc frontal a Palamós

Un d'ells era de la mateixa localitat baix-empordanesa, i l'altre, de Sabadell

Un altre vehicle no va poder esquivar els cotxes accidentats i hi va col·lidir

Dues víctimes mortals és el resultat de l'accident de trànsit que es va produir ahir a la carretera C-31, al punt quilomètric 326, al terme municipal de Palamós.

Segons fonts dels Mossos d'Esquadra de Trànsit, l'accident es va produir a la matinada, quan van col·lidir frontalment dos turismes i van morir a l'acte els dos conductors.

Les víctimes mortals són un jove de 28 anys i veí de Palamós i un altre jove de 22 anys, veí de Sabadell. En un d'aquests vehicles hi viatjava una dona que es va fer ferides lleus.

Immediatament després d'haver-se produït l'impacte frontal entre els dos cotxes, un altre vehicle que no va poder esquivar els cotxes accidentats va impactar amb ells, però el conductor va resultar il·lès. En les tasques d'assistència hi van intervenir diverses dotacions de Mossos d'Esquadra, bombers i serveis sanitaris.

Víctimes a la carretera

Amb les dues víctimes mortals que hi va haver ahir a la matinada a la carretera C-31 a Palamós, ja són dotze les persones que han perdut la vida aquest estiu a les carreteres de les comarques gironines. La carretera on hi ha hagut més víctimes mortals ha estat la C-65, entre Cassà de la Selva i Llagostera, on han mort tres persones. Les altres víctimes mortals d'accidents de trànsit d'aquest estiu han estat a la carretera BV-4024, al terme municipal d'Alp, on van morir dues persones, i a l' N-260 a Campdevànol, a la C-26 a les Lloses, a la GIV- 6917 a Torroella de Fluvià, i a la C-163 a Fontanals de Cerdanya, en què va morir una persona en cada accident.

LA XIFRA

12
víctimes mortals
és el nombre de víctimes que hi ha hagut a les carreteres gironines aquest estiu.

Dos morts al Maresme i al Baix Ebre

Una jove de setze anys va morir ahir al voltant de les nou del matí quan el vehicle que conduïa un company seu de vint anys, que va resultar greument ferit, va sortir de la via per causes que es desconeixen i va topar amb la tanca de protecció de la carretera. Els dos nois eren de la localitat de Deltebre. D'altra banda, un noi de disset anys va morir ahir a conseqüència d'un accident amb el ciclomotor que conduïa a Arenys de Munt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia