Successos

Un enorme incendi forestal està devastant Sardenya

Porta cremades més de 20.000 ha i la UE hi ha enviat avions per extingir-lo

Un gran incendi forestal està cremant, encara sense ser controlat, des de divendres a l’illa de Sardenya. El foc, que ja ha cremat unes 20.000 hectàrees de terreny, preocupa molt a tota l’illa i el govern italià, que ha demanat ajut a la Unió Europea i als països veïns per poder extingir-lo. Quatre avions procedents de França i Grècia col·laboren amb els serveis d’emergència locals.

El foc es va declarar a l’oest, a la província d’Oristany, i ha obligat a l’evacuació de més de 1.500 persones, a més de destruir boscos i granges. La causa es desconeix de moment, però es va originar en una zona de bosc de la muntanya Montiferru, i de seguida es va avivar amb el vent i les altes temperatures. Una de les hipòtesis que estudia la fiscalia és que s’originés arran d’un foc mal apagat d’un cotxe que s’havia incendiat. El govern sard considera que els danys ja són “incalculables”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia