Successos

Moren dos joves en un accident a Palamós

Viatjaven en una moto que va sortir de la via i va xocar contra un camió

Dos joves, un noi de 20 anys i una noia de 19, van morir dijous a la nit en un accident de trànsit a la carretera C-31, dins el terme municipal de Palamós. El sinistre va tenir lloc cap a un quart de 10 del vespre quan la moto en què viatjaven les dues víctimes va sortir de la via i va topar contra un camió estacionat a l’aparcament del supermercat Maxi Dia.

Causes desconegudes

La motocicleta s’incorporava a la C-31 des de Vall-llobrega en direcció a Palamós. Per causes que es desconeixen, el conductor en va perdre el control i va anar a xocar contra el camió estacionat. Com a conseqüència de l’impacte, la noia, de 19 anys i veïna de la Seu d’Urgell, va morir a l’acte.

El noi que conduïa la moto, de 20 anys i resident a Calonge i Sant Antoni, va perdre la vida pocs minuts després de l’accident, del qual encara s’estan investigant les possibles causes. Fins al lloc del sinistre es van desplaçar dues unitats de la Policia Local de Palamós, sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia