Successos

Detingut un home reclamat per un jutjat de Sant Boi després d’una persecució policial pels carrers de Lleida

L’arrestat intenta una fugida a gran velocitat, en la que se salta semàfors en vermell i condueix en contra direcció

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir dijous un veí de Lleida, de 45 anys i natural d’Algèria, per conduir de forma temerària tot i tenir retirat el carnet per pèrdua dels punts.

Cap a les vuit del vespre, agents del cos van observar al carrer Príncep de Viana un vehicle implicat en un accident de trànsit el dia abans el conductor de qual tenia vigent una ordre de crida i cerca d’un Jutjat de Sant Boi de Llobregat. La policia va aturar el vehicle i va identificar el conductor, que anava acompanyat de la dona i de la filla, menor d’edat.

De cop i volta, l’home va arrencar el vehicle i va fugir a gran velocitat. Es va saltar diversos semàfors en vermell i va circular en contra direcció al carrer Sant Ruf, on va acabar aturant el cotxe.

L’home va ser detingut per la Urbana per l’ordre de detenció vigent. A més, se li han instruït diligències penals per la pèrdua de vigència del permís de conduir i se l’ha denunciat per les diverses infraccions de trànsit comeses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia