Successos

La mà trobada al maleter d’un cotxe a Tarragona és de la mateixa persona que el cadàver de Sant Jaume d’Enveja

El jutge envia a presó provisional tres persones per aquest cas

La investigació està oberta per homicidi i es troba sota secret de sumari

El cadàver que els Mossos d’Esquadra van trobar aquest dissabte al canal de la dreta de l’Ebre a Sant Jaume d’Enveja i la mà que agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona van localitzar dijous passat al maleter d’un cotxe són de la mateixa persona, segons han confirmat fonts judicials a l’ACN.

Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Tarragona va aturar dijous un vehicle que hauria comès una infracció de trànsit a la ciutat. Els agents van comprovar que els dos ocupants tenien antecedents i van escorcollar el maleter, on hi van trobar una mà humana. Els Mossos d’Esquadra els van detenir i es van fer càrrec de la investigació. Posteriorment van fer una tercera detenció.

Dissabte a la tarda, agents del cos policial autonòmic van localitzar un cadàver amb signes de violència al canal de la dreta de l’Ebre, a Sant Jaume d’Enveja. Tot i que inicialment hi havia dues investigacions paral·leles, finalment s’ha conclòs que es tracta del mateix cos. Aquest diumenge el jutjat d’instrucció 2 de Tarragona va decretar presó provisional, incomunicada i sense fiança per a les tres persones detingudes.

La causa està oberta per homicidi i es troba sota secret de sumari. Els Mossos d’Esquadra es fan càrrec de la investigació per esclarir els fets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia