Successos

Detingut per matar la seva mare a Vilafranca del Penedès i ferir el seu germà de gravetat

Els fets van tenir lloc aquest divendres a la tarda en el domicili familiar al carrer Ferrers del municipi

Un home ha estat detingut pels Mossos com a presumpte autor de la mort de la seva mare i per ferir greument el seu germà amb un arma blanca al domicili familiar de la localitat de Vilafranca del Penedès.

Els Mossos han informat aquest dissabte en un comunicat que la detenció es va produir aquest divendres a la tarda, cap a les 19:00 hores, i que l’home al que presumptament va agredir, major d’edat, va patir ferides de caràcter greu.

Segons diverses fonts, els fets van tenir lloc en un habitatge del cèntric carrer de Ferrers, de Vilafranca del Penedès, on es van traslladar efectius dels Mossos, Policia Local i Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) en ser alertats del cas.

Els agents de l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Metropolitana Sud s’han fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies dels fets. El jutjat d’instrucció ha decretat el secret de les actuacions



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia