Successos

Dos operaris resulten ferits en col·lapsar un encofrat d’un edifici en obres a Barcelona

Els Bombers rescaten un treballador que ha quedat atrapat

El SEM ha traslladat els ferit als hospitals de la Vall d’Hebron i Sant Pau

Dos operaris han resultat ferits greus aquest dimecres en l’esfondrament parcial d’un edifici en construcció al districte de Sant Martí Barcelona. Segons han informat els Bombers de la ciutat.

Els fets han passat aquest matí al número 145 del carrer de Fluvià –entre el passatge Klein i el carrer Bolívia-, quan per motius que ara s’investiguen ha col·lapsat un encofrat a la setena planta. Segons fonts municipals, es tracta d’una obra nova on s’hi aixequen els forjats i es formigona la planta setena. Un operari que realitzava els treballs ha quedat atrapat i ha hagut de ser rescatat pels Bombers de Barcelona, ha explicat el cos d’emergències municipal.

En esfondrar-se l’encofrat ha caigut el formigó tou a la tercera planta, cosa que ha afectat alguns operaris que hi treballaven.

Dos homes han estat traslladats en estat greu als hospitals de la Vall d’Hebron i Sant Pau, respectivament, ha informat el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Després de realitzar una valoració tècnica del risc de col·lapse s’ha determinat que no hi ha risc imminent, segons els Bombers.

L’accident laboral ha mobilitzat 4 unitats terrestres del SEM i 7 dotacions dels Bombers de la Ciutat, que ja s’han retirat.

El succés ha afectat el trànsit al carrer de Fluvià entre els carrers de Bolívia i Pere Quart, segons ha informat la Guàrdia Urbana.



[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia