Successos

Suspenen la recerca d’una dona a la platja de la Nova Icària després que no s’hagi presentat cap denúncia de desaparició

El dispositiu es va activar dimecres a la nit arran d’un avís al 112

Els cossos d’emergències han suspès la recerca d’una dona a la platja de la Nova Icària de Barcelona perquè no s’ha presentat cap denúncia de desaparició, segons ha informat Salvament Marítim.

El 112 va rebre un avís cap a les 22.35 hores de dimecres que alertava, segons Betevé, que una noia havia entrat feia hores a l’aigua i no n’havia sortit i que les seves pertinences encara eren a la sorra. Es van activar els serveis d’emergències que van estar durant hores buscant la dona amb barques i un helicòpter.

El dispositiu s’ha reprès aquest dijous al matí, però després d’unes hores s’ha suspès davant la inexistència de cap denúncia. Hi han treballat Mossos, Salvament Marítim, Guàrdia Civil, Bombers de la Generalitat i de Barcelona i Creu Roja.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia