Successos

El pare homicida era mort al costat de l’aeroport

El cadàver de Martín Ezequiel Álvarez Giaccio ha aparegut no gaire lluny d’on les càmeres el van detectar el dia del crim

La troballa del seu passaport ja feia sospitar que no havia fugit

Martín Ezequiel Álvarez Giaccio, que el 25 d’agost es va convertir en l’home més buscat del país, sospitós de l’assassinat del seu fill de 2 anys i 9 mesos a l’hotel Concòrdia de Barcelona, no havia fugit enlloc. Ha aparegut mort al costat del perímetre de l’aeroport de Barcelona, no gaire lluny d’on hores després del crim una càmera el va captar sortint de les instal·lacions. Tot i que inicialment els Mossos havien difós per les xarxes socials una petició d’ajuda ciutadana (un fet poc habitual) per trobar el sospitós de l’assassinat, aviat la investigació va trobar indicis que avalaven que Martín Ezequiel Álvarez no tenia planificada cap fugida ni ganes de viure. Els Mossos van trobar el seu passaport en els escorcolls que van fer als habitatges relacionats amb el sospitós, i es va comprovar que l’home estava en tractament psiquiàtric. Feia pocs dies que s’havia separat de la mare del nen, a petició d’ella, i s’havia traslladat a viure a casa d’uns parents al Vendrell. El dia 24 d’agost va anar a buscar el seu fill al domicili de Barcelona per sortir a passejar amb ell. Va anar a allotjar-se a l’hotel Concòrdia del Paral·lel, l’hotel on havien fet el casament amb la mare del nen, i es van instal·lar a l’habitació 704, a la setena planta. Des de l’hotel va enviar missatges a la mare dient-li que es penediria i que si anava a l’hotel hi trobaria el que es mereixia. La mare va córrer cap a l’hotel però no la van deixar entrar fins que va explicar la situació i llavors la Guàrdia Urbana va entrar a l’habitació i va trobar el cos del nen inert sota el llit. Les càmeres de seguretat de l’hotel van enregistrar Martín Ezequiel al passant de la porta mirant el passadís i després una altra càmera el va captar saltant la barana d’una balconada. Es va comprovar que un taxista l’havia portat fins a l’aeroport. Allà les càmeres el van veure entrar però no va passar el control de seguretat. Una altra càmera el va gravar quan sortia i marxava a peu cap a l’exterior. No va anar gaire lluny.

LA DATA

24.08.21
Dia en què
un nen de 2 anys i 9 mesos va ser trobat assassinat en una habitació de l’hotel Concòrdia de Barcelona


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia