Successos

Assalt amb encastament al MediaMarkt de Platja d’Aro

Uns lladres van encastar un vehicle contra el MediaMarkt de Platja d’Aro ahir a la matinada. Amb l’encastament van aconseguir accedir a la botiga i van sostreure diversos aparells electrònics. Els assaltants, que van abandonar el vehicle encastat allà mateix, van fugir després de perpetrar el robatori.

Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís cap a un quart de sis de la matinada. L’àrea d’investigació criminal (AIC) ha iniciat una indagació per identificar i detenir els lladres. A hores d’ara, els Mossos estan esperant que els responsables de l’establiment facin un inventari per concretar què s’han endut els lladres, recomptin danys i presentin denúncia. L’AIC està recopilant imatges de càmeres de videovigilància de la zona per intentar identificar els lladres. També segueixen el rastre del vehicle que han utilitzat per a l’encastament, tot i que aquestes bandes acostumen a fer servir cotxes robats prèviament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia