Successos

Petició per a nou integrants d’un grup criminal

La fiscalia demana penes de fins a 12 anys i mig per als suposats lladres

La fiscalia demana penes de fins a 12 anys i mig de presó per a nou suposats integrants d’un grup criminal acusat de perpetrar 98 robatoris en cases entre el juliol del 2017 i el juny del 2018. Segons recull l’escrit d’acusació, la banda actuava amb un “repartiment perfecte de funcions” i alguns dels membres s’encarregaven del transport mentre que uns altres materialitzaven els assalts. Els lladres escollien cases properes a zones boscoses i “hi efectuaven l’accés forçant alguna porta o finestra de l’immoble utilitzant eines tipus tornavís”. L’objectiu principal van ser habitatges de les comarques gironines però el fiscal també els acusa d’entrar en cases del Vallès Oriental i Occidental, el Bages, el Maresme, el Baix Llobregat i el Berguedà.

Quan aconseguien entrar als domicilis, la banda arreplegava sobretot joies, diners en efectiu i aparells electrònics. Després de perpetrar els robatoris, deixaven els estris utilitzats per forçar els accessos en amagatalls.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia