Successos

Un home armat amb un arc mata diverses persones a Noruega

L’agressor, que va ser detingut, va cometre l’atac als carrers de Kongsberg

Almenys cinc persones van morir, i diverses més van quedar ferides, entre elles un agent de policia, ahir al vespre a Noruega arran de l’atac provocat per un home que anava armat amb un arc i fletxes. Els fets van tenir lloc a la ciutat de Kongsberg (al sud-oest d’Oslo). Segons va informar la televisió pública NRK, la policia va revelar que l’atac havia estat obra d’un home que actuava sol i que va poder ser detingut. No van transcendir més detalls de la seva identitat, ni tampoc dels motius que l’havien portat a realitzar l’atac indiscriminat. Es van viure moments d’incertesa i de confusió a la ciutat, i la policia va demanar als veïns que no sortissin al carrer.

“Creiem que és només aquesta persona la que ha comès els fets. És natural analitzar si es tracta d’un acte terrorista. Però l’individu encara no ha estat interrogat”, va dir en roda de premsa Øyvind Aas, cap de policia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia