Successos

haití

Segresten un grup de 17 nord-americans

La banda criminal 400 Mawozo seria la responsable del segrest d’un grup de fins a 17 missioners cristians nord-americans i les seves famílies, inclosos tres nens petits, a la capital d’Haití, Port-au-Prince, segons va avançar ahir el The New York Times. El segrest s’hauria produït quan sortien d’un orfenat en un autobús en direcció a l’aeroport.

Els segrestos s’han tornat força freqüents a Haití, un dels països més pobres del món. Afecten indiscriminadament tot tipus de persones i habitualment són per demanar un rescat econòmic, però no acostumen a ser en grups grans. Des de l’any passat, la situació ha empitjorat, i només el mes passat es van registrar un 60% més de raptes que l’anterior, fins a 117. Les bandes criminals han refermat el seu control, després de l’assassinat, al juliol, del president Jovenel Moïse. Els enfrontaments pel control del territori han obligat 19.000 persones a fugir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia