Successos

trànsit

Mor un motorista de Gurb en un xoc contra un cotxe a Alp

Un motorista va morir ahir al matí en topar contra un cotxe a l'altura de la localitat d'Alp, a la Cerdanya.

L'accident es va produir poc després de les nou del matí al quilòmetre 170 de la carretera N-260 i, com a conseqüència del xoc, el conductor de la motocicleta va resultar ferit greument i va ser assistit al mateix lloc del sinistre pels serveis sanitaris, però poc després, quan estava a punt de ser evacuat amb helicòpter, va morir.

La víctima és un veí de Gurb (Osona) de 33 anys. Per la seva banda, el conductor del turisme va resultar il·lès.

Hores més tard, un altre motorista va resultar ferit greument en un xoc contra un cotxe a Vilanova de Sau (Osona), segons van informar els Bombers de la Generalitat. L'accident es va produir pels volts de dos quarts de quatre de la tarda al quilòmetre 16 de la carretera N-141d. El conductor de la motocicleta es va fer un politraumatisme i va haver de ser traslladat en helicòpter a l'Hospital General de Vic. Per la seva banda, el conductor del cotxe en va sortir il·lès.

Atrapat amb el tractor

Més o menys a la mateixa hora, un home va resultar ferit greument en quedar atrapat entre la porta d'un mas i un tractor al terme municipal de Riudoms, al Baix Camp.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.