Successos

Llibertat provisional per als cinc detinguts en la batussa contra els Mossos a Nou Barris

Hi va haver sis agents ferits en un enfrontament amb un centenar de persones i trets dissuasius a l’aire

La magistrada del jutjat de detinguts 1 de Barcelona ha acordat llibertat provisional amb mesura cautelar de personar-se de manera periòdica davant l’autoritat judicial per als cinc detinguts la matinada de dissabte a diumenge en una batussa contra els Mossos d’Esquadra a Nou Barris.

La causa està oberta pels delictes d’atemptat, procurar l’evasió de detingut i lesions. Un centenar de persones es van encarar a diversos agents que havien acudit a la trucada dels responsables d’un bar pel robatori d’una ampolla d’alcohol.

Els mossos van detenir un individu, però el centenar de persones van aconseguir que fugís. A més, sis agents van resultar ferits i els policies van haver de fer trets dissuasius a l’aire per foragitar la gent.

Finalment la batussa va acabar amb quatre detinguts. El presumpte lladre de l’ampolla d’alcohol es va presentar hores més tard a una comissaria dels Mossos i també va quedar detingut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia