Successos

Accident mortal a l’AP-7 al terme d’Aiguaviva

La víctima és un motorista de 50 anys veí del Prat de Llobregat

Un accident de trànsit a l’autopista AP-7 entre un turisme i una motocicleta es va saldar ahir dijous amb la mort del motorista. L ’accident es va produir al punt quilomètric 66 de l’autopista, al terme municipal d’Aiguaviva, i la víctima i conductor del vehicle de dues rodes és un home de 50 anys veí del Prat de Llobregat, segons informava el Servei Català de Trànsit a les cinc de la matinada. Les circumstàncies de l’accident i del xoc entre i la moto encara s’estan investigant.

Arran de la incidència, que va provocar restriccions de circulació a l’autopista en sentit sud, es van activar dues patrulles dels Mossos d’Esquadra, Policia Local de Salt i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que, tot i la seva intervenció, no van poder fer res per salvar la vida del conductor del vehicle de dues rodes. Aquest any són 121 les persones que han mort en accident de trànsit en via interurbana al conjunt de Catalunya.

En aquest sentit, el Servei Català de Trànsit recorda que el Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d’orientació i informació sobre els tràmits després d’un sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i accedir a suport psicològic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia