Successos

Un home dispara diversos trets en una empresa de Tarragona i deixa un ferit crític i dos de greus

L’autor de l’agressió s’ha atrinxerat en una casa abandonada a Riudoms

Un Mosso d’Esquadra que ha acudit al lloc dels fets també ha resultat ferit

Un home ha disparat aquest dimarts al matí diversos trets en una empresa situada al centre de Tarragona, segons han informat els Mossos. Es tracta de Securitas, situada al número 4 de la plaça General Prim.

Hi ha tres persones ferides per arma de foc: un home en estat crític, un altre en estat greu i una dona també amb ferides de gravetat, ha informat el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que hi ha desplaçat 10 dotacions. Un agent dels Mossos també ha resultat ferit quan diverses dotacions policials han acudit al lloc on s’ha produït l’atac.

Segons les primeres informacions, l’autor podria ser un extreballador de l’empresa i hi ha un dispositiu en marxa per trobar-lo i detenir-lo. Els tres ferits ja han estat evacuats a l’hospital. Els Mossos han rebut l’avís a les 11.17 hores.

Mossos i Guàrdia Urbana de Tarragona han acordonat la zona. Segons ha explicat un testimoni, s’han sentit diversos trets i després un home carregat amb una motxilla ha sortit, ha pujat en un cotxe i ha marxat.

La policia ha fet un dispositiu de tancament de l’entorn de la ciutat, que segueix operatiu. La científica està al lloc dels fets.

L’home, després de fugir del lloc dels fets, s’ha atrinxerat en una casa abandonada als afores de Riudoms, prop de Reus. Els Mossos d’Esquadra han encerclat la zona i es preveu una possible entrada del Grup Especial d’Intervenció (GEI). L’home té permís d’armes i sap fer-les servir, segons fonts policials. El major del cos, Josep Lluís Trapero, està seguint de prop la intervenció, des del Cecor al centre 112 de Reus.

La policia ha demanat a la població que no s’acosti a la zona per la seva seguretat i la dels efectius que hi treballen i demanen que segueixi les indicacions dels agents. La policia catalana ha tallat l’autovia T-11, cosa que provoca importants retencions de Reus a les Borges del Camp.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia