Successos

Els Mossos neutralitzen l’home atrinxerat en una casa abandonada a Riudoms

El vigilant de seguretat ha resultat ferit en un intercanvi de trets amb els agents

Els Mossos d’Esquadra han neutralitzat l’home que s’havia atrinxerat armat en una casa abandonada als afores de Riudoms després de disparar i ferir de gravetat quatre persones, una d’elles mosso d’Esquadra.

El vigilant de seguretat ha resultat ferit en un intercanvi de trets amb els agents del Grup Especial d’Intervencions cap a dos quarts de cinc de la tarda. Els periodistes que esperaven en una rotonda propera han pogut sentir una desena de trets i s’han parapetat darrere dels cotxes policials.

L’home, armat amb diverses armes i expert tirador, havia ferit inicialment tres treballadors de l’empresa Securitas a Tarragona, i després un mosso en un control mentre fugia.

El SEM ha atès el pistoler i li ha hagut de fer un torniquet. Un helicòpter espera per endur-se’l a l’hospital.

Elena afirma que el pistoler tenia una actitud “extremadament violenta” i que no ha volgut negociar

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha afirmat aquest dimarts que l’individu que ha ferit a trets tres excompanys de feina i un mosso d’esquadra mentre fugia tenia una actitud “extremadament violenta” que ha provocat la intervenció armada del cos policial. L’exagent de seguretat, expert en armes, ha estat ferit en un intercanvi de trets amb agents del GEI dels Mossos d’Esquadra a la masia de Riudoms on s’havia atrinxerat i ha estat traslladat a un centre hospitalari. El conseller d’Interior ha realçat la tasca dels Mossos i ha destacat que l’agent ferit evoluciona “molt positivament”. De les altres tres persones ferides, dues estan en estat crític i la tercera ha sofert ferides greus. Es desconeixen de moment les causes del succés.

En una atenció als mitjans als passadissos del Parlament, Elena ha lamentat els fets que han tingut lloc aquest dimarts entre Tarragona, Reus i Riudoms i ha expressat “tot el suport, escalf i atenció” a les víctimes del succés.

Elena ha confirmat que l’home ha estat ferit en l’intercanvi de trets amb agents del GEI després que aquests hagin intentat negociar-hi sense èxit. Al contrari, i segons la versió que ha donat el conseller, l’exvigilant de seguretat ha disparat als agents, que han fet el mateix al seu torn i que han aconseguit abatre’l.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia