Successos

Els Mossos escorcollen el domicili del pistoler de Tarragona

Els artificiers participen en l’operatiu davant la sospita que podria estar emmagatzemant explosius

L’agressor, veí d’Alcover, va ser neutralitzat per agents del GEI després d’atrinxerar-se en una masia de Riudoms i continua en estat crític

Els Mossos d’Esquadra escorcollen aquest dimecres a la tarda el domicili del veí d’Alcover que ahir dimarts va ferir greument a trets tres excompanys de feina i un agent dels mossos.

L’operatiu ha començat a primera hora d’aquesta tarda a l’immoble, situat al número 10 de l’avinguda principal d’Alcover, amb la participació, entre d’altres, de tècnics especialistes en desactivació d’explosius (TEDAX) del cos davant la sospita que podria estar fabricant i emmagatzemant aquests materials a casa seva. També s’hi han desplaçat efectius de la policia científica i diverses dotacions dels bombers. Per precaució, s’ha desallotjat els veïns i acordonat la zona.

Aquestes mesures s’han adoptat després de constatar que l’home que ahir va ferir de gravetat tres excompanys de feina de l’empresa de seguretat Securitas al centre de Tarragona arran d’una discussió per motius econòmics estava en possessió de nombroses armes.

L’agressor continua hospitalitzat en estat crític després de ser neutralitzat per agents del GEI dels Mossos quan es trobava atrinxerat a l’interior d’una masia de Riudoms, després de disparar la seva arma contra dos homes i una dona a les oficines de l’empresa i fugir per l’autovia T-11.

Fonts de la Guàrdia Civil han confirmat a l’agència Efe que l’individu disposava de tres llicències d’armes, dos de tipus esportiu i una de caça, i que no els consta que la situació de baixa laboral en la que es trobava quan es va produir l’incident fos per motius de salut mental. En aquest cas, el protocol marca que l’empresa ho hauria de comunicar immediatament a la cos de seguretat i se li retirarien les armes. L’home tenia cinc armes curtes i un fusell subautomàtic, totes amb llicència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia