Successos

Detenen un home per agredir a puntades de peu la seva exparella a Lleida

La víctima va ser abordada de matinada per l’exmarit quan es dirigia a casa després de sortir d’un bar

La Guàrdia Urbana va arrestar dissabte un altre home a la ciutat com a presumpte autor d’un delicte de maltractament

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir diumenge un home com a presumpte autor d’un delicte de maltractament en l’àmbit de la llar.

Una jove de 23 anys es va presentar cap a les cinc de la matinada a les dependències policials per denunciar el seu exmarit. La noia va explicar als agents que es trobava en un bar amb un amic i quan va sortir per anar cap a casa va ser abordada pel seu exmarit i la parella d’aquest. Segons va detallar la noia, la van tirar a terra mentre li estiraven dels cabells i li donaven puntades de peu pel cos. La intervenció de l’amic de la víctima va evitar que seguissin agredint-la. Davant la denúncia, la Guàrdia Urbana es va desplaçar fins al domicili de l’home, al carrer Comtes d’Urgell, i el va detenir.

La policia de Lleida va detenir dissabte un altre home, de 44 anys, també com a presumpte autor d’un delicte de maltractament en l’àmbit de la llar. Cap a les nou del matí, una dona va acudir a la comissaria del cos i va exposar als agents que porta patint des de fa anys agressions i insults per part del seu marit. La dona, de 30 anys, va assenyalar que no l’havia denunciat abans per por a la reacció d’aquest però que, finalment, havia decidit fer-ho ja que l’actitud de l’home era cada vegada més violenta cap a ella i els seus fills. La Urbana va detenir el presumpte agressor al domicili de la víctima, al carrer Joan Baget.



[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia