Successos

Un conductor mor en marxa i la copilot atura el cotxe i evita estimbar-se

Va passar diumenge a la carretera de Campelles a Ribes, molt estreta i sinuosa

La dona va aconseguir aturar el tot terreny a la banda del marge

El conductor d’un vehicle Nissan Patrol va morir de forma sobtada diumenge mentre circulava per la carretera de Campelles a Ribes de Freser i la dona, que viatjava de copilot, va aconseguir dominar i evitar que es precipités pel marge de l’esquerra, on hi ha un fort pendent. Els ocupants del Nissan Patrol, un matrimoni veí de Ribes de Freser, tornaven, ja de fosc, de Campelles, on havien fet un dinar familiar i tornaven cap a Ribes. A l’altura del km 3 de la carretera GIV-4011, el conductor, de 60 anys, es va començar a trobar malament, va defallir i va perdre el control del cotxe. La dona va reaccionar agafant el volant i girant-lo cap a la banda de la paret de la muntanya i va accionar el fre de mà; així va aconseguir que el cotxe s’amorrés al costat on no hi havia perill que baixés rostos avall pel marge costerut de l’altre costat. La dona va resultar il·lesa i va poder alertar emergències. La casualitat va fer que entre els sanitaris del SEM que van acudir a fer el servei d’auxili a la carretera de Centelles hi havia la filla de la víctima. Quan van arribar els serveis mèdics, el conductor ja havia mort i es va activar el protocol judicial, i va ser el forense que es va fer càrrec de l’aixecament del cadàver, que va ser traslladat a Girona, a l’Institut de Medicina Legal, per fer-li l’autòpsia.

Mort a la carretera, no accident

Tot i tractar-se d’una mort en circulació a la carretera, aquest cas de Campelles, en ser la causa la mort natural, per una aturada cardíaca sobtada, no es comptabilitzarà com a víctima d’accident de trànsit.

El primer accident de trànsit mortal registrat aquest any 2022 va passar el vespre del dia 1 a la C-14 a Peramola (Alt Urgell). Van xocar un cotxe i una furgoneta i va morir el conductor del turisme, un noi andorrà de 22 anys. Els dos ocupants de la furgoneta van rebre ferides greus i van ser ingressats a l’hospital Arnau de Vilanova.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia