Successos

Una esllavissada sepulta un treballador a Cànoves i Samalús

Un mur de contenció de tres metres ha cedit i ha colgat l’operari, que treballava en una finca de la zona

Una desena de dotacions dels Bombers treballen per localitzar i rescatar l’afectat

Els Bombers de la Generalitat treballen en el rescat d’un home que ha quedat sepultat per un despreniment de terra aquest dissabte al migdia en una urbanització de Cànoves i Samalús (Vallès Oriental).

Els Bombers han rebut l’avís d’aquest accident laboral cap a tres quarts d’una i de moment es desconeix l’estat del treballador afectat.

Segons les primeres informacions, l’home estava realitzant treballs d’impermeabilització en una finca de l’avinguda de Ca l’Esmandia.

Fonts dels Bombers han explicat a Efe que l’home estava cavant una rasa quan el mur de contenció de tres metres que tenia a sobre ha cedit i ha caigut al damunt de l’operari.

Una desena de dotacions del cos d’emergències s’han desplaçat al lloc per intentar localitzar i salvar el treballador, del qual se’n desconeix l’estat.

L’alcalde de la localitat, Josep Cuch, ha assegurat en declaracions a TV3 que l’accident no estaria relacionat amb els despreniments que va patir aquesta població fa dos anys relacionats amb el temporal Glòria.

Cuch ha dit que es desconeix l’estat de l’afectat, que és un dels operaris que treballaven en aquest moviment de terres. La resta de treballadors no han resultat afectats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia