Successos

judicial

Empresonen el pistoler de Lladó

El jutge l'ha fet tancar després que tornés al poble quan li havien prohibit acostar-s'hi, i que li trobessin un revòlver

El jutge de Figueres ha enviat a la presó Miguel Ángel Moreno Jiménez, l'home de 43 anys que ha estat detingut en dues ocasions perquè esvalotava i atemoria la gent de la població. Moreno va ser detingut un primer cop diumenge a la matinada després que els veïns sentissin trets i es trobessin una colla de cotxes aixafats. Quan hi van arribar els Mossos, van trobar senyals evidents –beines de bales– que Moreno havia disparat trets, i bonys a cinc cotxes aparentment causats amb un bastó de muntanya. Moreno va ser detingut per desordre públic i danys. Va passar a disposició judicial i el jutge va decretar la seva llibertat provisional però li va posar com a mesura cautelar la prohibició d'acostar-se a Lladó, població on s'estava darrerament. Però dimarts s'hi va tornar a presentar, incomplint l'ordre, i els veïns van tornar a avisar els Mossos, que van detenir-lo altre cop i van comissar un revòlver que van trobar a l'ampit d'una finestra. Moreno va admetre que ell tenia un revòlver però va dir que no sabia si era el que havien agafat els Mossos. El jutge, després de la reincidència delictiva dels darrers dies i els seus precedents judicials, va ordenar que ingressés a la presó. Miguel Ángel Moreno va ser detingut el 2004 a Puigcerdà per la mort d'una noia camerunesa, Edith Leke, que va llençar al riu Segre. Per aquest cas només va ser condemnat a un any de presó, en considerar-se homicidi imprudent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.