Successos

PALAU-SAVERDERA

Un petit incendi deixa sense llum una urbanització

La caiguda d'un cable d'una línia elèctrica de mitjana tensió hauria provocat ahir al migdia un petit incendi forestal a Palau-saverdera, segons apunten les primeres hipòtesis dels Mossos d'Esquadra. L'incendi va cremar uns 200 m² de massa forestal propera a una línia elèctrica, situada a la urbanització Bellavista. En un primer moment, passades les dotze del migdia, aquesta zona, molt a prop del castell de Sant Salvador, es va quedar sense llum i seguidament unes 3.000 persones de la comarca també es van quedar sense subministrament elèctric. Segons Endesa, els abonats van recuperar la llum una hora després d'haver-se iniciat el foc. Els bombers hi van destinar tres vehicles aeris i sis de terrestres.

ACN

FORTIÀ

Cremen 3.500 m² de vegetació agrícola

Un incendi va cremar ahir a primera hora de la tarda uns 3.500 m² de vegetació agrícola en una esplanada situada al carrer Far d'Empordà, darrere d'un descampat. Els bombers van rebre l'avís a les 15.26 hores i es van desplaçar al lloc del sinistre amb tres dotacions. El foc va estar en fase de control a les 15.57 hores i menys d'una hora després ja estava extingit totalment. Les altes temperatures d'ahir a les comarques gironines, juntament amb el baix nivell d'humitat i el fort vent que va bufar, sobretot a partir del migdia, eren condicions molt favorables a la propagació de focs. A l'Escala se'n va produir un altre, però de dimensions molts petites, ja que només va arribar a cremar uns dos metres quadrats.

M.b.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.