Successos

Successos

Una explosió en un comerç de la Catalunya del Nord causa set morts

Una explosió en un comerç de Sant Llorenç de la Salanca, a la Catalunya del Nord, va provocar ahir set morts, entre els quals hi havia dos nens. L’incident va tenir lloc cap a dos quarts de dues de la matinada, hora en què els serveis d’emergències van rebre l’avís d’una forta explosió en una botiga situada en ple centre de la població. En un primer moment es va comunicar que hi havia cinc morts però posteriorment es va confirmar que eren set.

L’explosió va anar precedida d’un incendi que va afectar una quinzena d’habitatges i va deixar diversos ferits, entre ells, un jove de 27 anys que va saltar per la finestra d’un primer pis per escapar-se de les flames i està greu. Hi ha, a més, tres ferits més de menor consideració, segons van informar ahir diversos mitjans francesos. L’incident va obligar a desplegar un important dispositiu amb 85 dotacions dels Bombers francesos, i es va habilitar una sala per atendre els residents de la zona del sinistre. Segons el diari L’Indépendant, s’ha obert una investigació per determinar si l’incendi podria haver estat provocat. El ministre de l’Interior, Gérald Darmanin, va interrompre un viatge que tenia previst a Montpeller per desplaçar-se a Sant Llorenç de la Salanca. També hi va acudir el prefecte dels Pirineus Orientals, Étienne Stoskopf.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia