Successos

L'incendi d'una fàbrica de cadires de plàstic de les Preses, sota control

Els Bombers hi han desplaçat fins a vint dotacions i han hagut de desallotjar preventivament les naus veïnes

L’han donat per controlat minuts abans de les 16 h

Un incendi ha cremat el pati exterior d’una fàbrica de cadires de plàstic de les Preses, a la Garrotxa. Segons informen els Bombers, els serveis d’emergències han rebut l’avís a les 13.21 hores i fins al lloc, al carrer els Enginyers, s’hi han traslladat inicialment nou dotacions. El foc ha cremat totalment palets amb cadires. Els Bombers han desallotjat preventivament les naus veïnes. No hi ha, de moment, cap persona ferida. I el cos ha anunciat minuts abans de les 16 h que ja tenien el foc controlat

Tallada la C-152a

L’incendi tenia molta càrrega de foc pel material que crema i, per això, demanen precaució, no apropar-se al lloc del foc i tancar portes i finestres per evitar l’afectació pel fum. Els Bombers han ampliat el dispositiu per aturar les flames i hi han arribat a treballar fins vint dotacions. Com a mesura preventiva addicional per reduir la mobilitat a la zona, i els riscos per als conductors, també han tallat al trànsit la C-152 a les Preses, en els dos sentits de la marxa. Preveuen reobrir-la aviat.

Malgrat això, nombrosos veïns de la zona s’han acostat als carrers adjacents per seguir les tasques d’extinció, quan les flames ja eren en fase de control. La columna de fum ha estat visible des d’Olot i altres punts de la comarca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia