Successos

Detinguts cinc menors per la presumpta violació de dues nenes a Burjassot

Els fets es van produir dilluns passat

La Policía Nacional ha detingut un noi de 16 anys per la seva suposada relació amb les agressions sexuals que s’haurien produït el passat dilluns a dues nenes a la localitat valenciana de Burjassot. Així, són cinc els detinguts, tots ells menors. Segons han confirmat fonts policials a l’agència Efe, l’arrest es va produir poc abans de les deu de la nit. Fins al moment no es donen més dades ni de les circumstàncies, el lloc del succés ni les edats de les víctimes, de les que només es confirma que són menors de 16 anys.

Els diaris Levante-EMV i Las Provincias afegeixen aquest dijous que els cinc detinguts viuen en el mateix barri de Burjasot i que s’ha reforçat la presència policial a la zona per evitar problemes per les detencions. Les primeres quatre detencions es van produir la tarda de dimecres i afecten a nois d’entre 15 i 17 anys.

Segons va avançar dimecres el diari Levante-EMV, la violació grupal a una nena de 12 anys i grupal a un altra menor es va produir al mateix lloc, després que les nenes quedessin amb dos joves a través de la xarxa social d’Instagram.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia