Successos

Una cinquantena de detinguts en un operatiu antidroga

Mossos i policia duanera han fet 37 entrades en diferents punts, com ara Lloret de Mar i la Bisbal del Penedès

Els Mossos d’Esquadra i la policia duanera de l’Agència Tributària han detingut una cinquantena de persones en el marc d’un operatiu antidroga contra una organització que cultivava i traficava amb marihuana per tot Catalunya, han explicat a l’ACN fonts policials. Els agents han fet 37 entrades i han intervingut diferents quantitats de droga. Entre els punts escorcollats destaca la Bisbal del Penedès (Baix Penedès) i Lloret de Mar (Selva). En aquest municipi, els agents han escorcollat des de primera hora del matí dues cases a la urbanització Condado de Jaruco, una altra a Serra Brava i una quarta a Roca Grossa. De l’interior dels immobles s’han emportat diverses bosses. En l’operatiu hi han participat 700 efectius.

A la Bisbal del Penedès han escorcollat una nau al carrer Boters on han detingut dues persones. També han intervingut treballadors de l’empresa elèctrica.

En el dispositiu han participat efectius de diferents unitats, des del Grup Especial d’Intervencions, fins a la Brigada Mòbil, l’ARRO, la Divisió d’Investigació Criminal i la unitat canina, entre altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia