Successos

Ja treballen 49 dotacions terrestres i 14 mitjans aeris a l’incendi de Castell d’Aro

S’ha evacuat l’urbanització Les Teules de Santa Cristina d’Aro i confinat la de Can Manel de Castell d’Aro

Actualment , l’incendi de Castell d’Aro segueix actiu. Segons informen els bombers, hi estan treballant 49 dotacions terres i 14 mitjans aeris .

Els bombers treballen des de les 12.49 h en un incendi de vegetació a la zona de Can Manel, de Castell d’Aro. El foc ha començat al fons d’un barranc. En aques ts moments hi estan treballant 41 dotacions terrestres i 12 mitjans aeris. S’han detectat alguns focus secundaris al cap i al flanc esquerre. El foc ha començat en un barranc a Can Manel i ha pujat dalt de la muntanya, però s’allunya de les cases. A la zona bufa la marinada. Segons el Cos d’Agents Rurals, l’incendi hauria afectat unes 11 hectàrees de vegetació, en una zona forestal on també hi ha força clapes de roca.

Segons Protecció Civil, a conseqüència de l’incendi s’està evacuant la urbanització de Les Teules de Santa Cristina d’Aro donada la proximitat del fum. Els evacuats s’han de dirigir al Pavelló d’Esports Municipals. També s’ha ordenat el confiament de la urbanització Can Manel de Castell d’Aro. No hi ha hagut cap persona ferida.

El 112 ha rebut 254 trucades de ciutadans alertant de l’incendi, ja que provoca una gran columna de fum visible des de diversos punts, especialment des de la carretera C-31.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia