Successos

Troben un crani humà en una platja de Torredembarra

Un bussejador va localitzar les restes humanes aquest dissabte a uns sis metres de profunditat i va avisar la policia

Un bussejador va trobar ahir dissabte al matí un crani humà davant la platja dels Muntanyans de Torredembarra (Tarragonès). Els fets es van produir pels voltants de les 11.00 hores entre les urbanitzacions Nova Torredembarra i Claramar. Segons ha avançat el Diari de Tarragona i ha confirmat l’ACN, el submarinista estava fent pesca submarina i buscant petxines a uns cent metres de la costa quan va localitzar aquestes restes humanes a una profunditat d’un sis metres. El bussejador va sortir de l’aigua i es va dirigir a una torre de vigilància per alertar als socorristes de la troballa (un crani humà incomplet i sense mandíbula). Ràpidament es va avisar a Policia Local i Mossos d’Esquadra, que van derivar el cas a la Guàrdia Civil.

Agents de la benemèrita va prendre declaració al submarinista i van custodiar el crani fins a l’arribada d’un vehicle de la funerària. El jutjat d’instrucció número 7 del Vendrell ha obert diligències i s’ha fet càrrec del cas. Els investigadors intentaran ara realitzar una anàlisi d’ADN al crani per mirar de descobrir la seva identitat, tot i que serà complicat en no disposar de mandíbula ni peces dentals. Les restes podrien pertànyer a un dels encara dos desapareguts per la riuada del Francolí l’octubre del 2019 (un camioner belga i una veïna de Vilaverd que vivia en un bungalou).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia