Successos

Detinguda la parella d’un jove assassinat a Gelida l’abril de 2021 per participar en la seva mort

Segons els investigadors, hauria convençut els dos autors materials del crim de cometre l’agressió

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 16 de juny la parella d’un jove de 23 anys assassinat a ganivetades a Gelida el 10 d’abril de l’any passat. Segons els investigadors, la dona mantenia una relació sentimental amb el germà dels dos autors materials del crim -germanastres i menors d’edat- i, junt amb aquest, els hauria convençut per cometre l’agressió. Tot i la detenció dels dos autors materials, els investigadors no van donar per conclòs el cas ja que els va estranyar la persistent manca de col·laboració, així com determinats comportaments, de la parella sentimental del finat. Després de passar a disposició judicial, la dona va ingressar a presó. La investigació continua oberta.

Els fets investigats van tenir lloc el 10 d’abril de 2021 quan els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís de la mort d’un jove per ferides d’arma blanca.

Els investigadors van parlar amb la parella de la víctima, i testimoni dels fets, que va relatar com dues persones desconegudes els van interceptar en el camí que anava des del seu domicili a les afores de la població, fins al propi municipi de Gelida. A l’alçada del pont de la riera, aquests joves els van demanar que els acompanyessin fins a la riera, lloc on es va produir l’acció homicida.

Dos dies després, la policia va aconseguir identificar i detenir els dos autors materials de l’agressió, germanastres i menors d’edat. Durant l’escorcoll del seu domicili, els investigadors hi van trobar armes blanques i roba amb el perfil genètic de la persona assassinada.

Tot i les dues detencions, els investigadors van trobar sospitosa l’actitud de la parella del finat. Fruit d’aquesta percepció, els investigadors han dut a terme al llarg d’aquests catorze mesos diversos estudis de les comunicacions entre els detinguts, el finat, la seva parella i un tercer germà dels autors, així com d’altres gestions relacionades amb perfils de xarxes socials.

Els diferents indicis reforcen la teoria que la parella del finat i el tercer germà, també menor d’edat, haurien col·laborat en els fets, amb diferent grau d’implicació i de manera conjunta amb els dos presumptes autors materials de l’agressió a la víctima, que finalment va acabar morint a causa de la vintena de ganivetades rebudes.

Així doncs, de la informació amb la que han treballat els investigadors se’n desprèn que tant la detinguda, com el tercer germà van convèncer els dos detinguts per agredir a la víctima, que finalment va acabar morint a causa de les lesions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia