Successos

Una dona mor apunyalada a Maçanet de la Selva

Els Mossos detenen el presumpte agressor

La principal hipòtesi és que el fill de la víctima li hauria clavat una ganivetada al coll durant un brot psicòtic

Una dona ha mort aquest dissabte a Maçanet de la Selva (La Selva) després d’una agressió amb arma blanca, segons han informat els Mossos d’Esquadra.

Els fets han passat poc abans del migdia d’aquest dissabte. La policia ha rebut l’avís hi havia una dona ferida d’arma blanca al carrer i ha enviat diverses dotacions al lloc dels fets. També hi han acudit efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Un familiar ha buscat auxili a la planta d’Ambulància, però la víctima ha acabat morint poc després.

Fonts coneixedores del cas han explicat a l’agència Efe que la dona hauria estat agredida durant una discussió a l’habitatge familiar. Segons fonts citades per l’ACN, la principal hipòtesi és que el seu fill li hauria clavat una ganivetada al coll. Després dels fets, hauria fugit de la masia familiar amb un quad.

Els Mossos d’Esquadra han informat de la detenció del presumpte agressor poc abans de les quatre de la tarda.

L’Ajuntament de Maçanet ha explicat que el detingut hauria matat la seva mare durant un brot psicòtic.

La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial de Girona ha obert una investigació per esclarir les circumstàncies del crim.

El consistori ha lamentat profundament i condemnat el crim. L’alcaldessa ha convocat un minut de silenci aquest dissabte a les vuit del vespre i ha decretat un dia de dol aquest diumenge, de les 8 a les 24 hores.



[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia