Successos

Presó per al piròman de l’Ebre

El jutge de Gandesa ha ordenat l’ingrés provisional a la presó, comunicada i sense fiança, de l’home detingut per haver causat diumenge passat un incendi forestal amb tres focus diferents i propers als termes municipals de Móra d’Ebre, Benissanet i Corbera d’Ebre. La causa està oberta per un delicte d’incendi forestal.

L’empresonat, veí de Corbera d’Ebre de 36 anys, tenia antecedents per fets similars l’agost de l’any passat. El risc de reiteració delictiva, un dels supòsits pels quals es pot dictar presó preventiva, ha estat determinant per decidir tancar el sospitós.

El foc d’aquest dia 24 de juliol va afectar la zona del Riu Sec, prop de la carretera N-420, i va ser originat a partir de tres focus diferents. Les tasques d’extinció van requerir l’activació de fins a 20 dotacions terrestres dels bombers i onze mitjans aeris. El foc es va donar per apagat cap a les onze de la nit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia