Punt divers

El Pla Estratègic de Puiggraciós es començarà aplicar el 2008 per desenvolupar econòmicament els pobles del voltant del riu Congost

ZONA METROPOLITANA

El Pla Estratègic de Puiggraciós es començarà aplicar el 2008 amb l'objectiu de desenvolupar i dinamitzar econòmicament els pobles del voltant del riu Congost. L'Alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó i el gerent del Consell Comarcal del Vallès Oriental, Antoni Cornellas han presentat aquest divendres al matí a la sala de plens de l'Ajuntament de la Garriga, la 1a Fase del Pla Estratègic de l'Acord Puiggraciós. En l'acte de presentació d'aquesta primera fase també han participat els alcaldes i regidors dels municipis de l'Ametlla del Vallès, Figaró-Montmany, la Garriga i Tagamanent, el Cap de l'Oficina Tècnica d'Estratègies per al Desenvolupament Econòmic Local, la Fundació Universitària Martí l'Humà, l'Associació de Comerciants de la Garriga i representants sindicals de la comarca.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.