Successos

Un detingut i cinc persones més denunciades per un robatori amb violència a Blanes

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Blanes (Selva) han detingut un jove de 18 anys i n’han denunciat cinc més -dos d’ells menors d’edat i la resta tenien entre 18 i 24 anys- per un robatori amb violència. Els fets van passar el 21 d’agost sobre les quatre de la matinada, quan un home anava caminant per l’avinguda de Catalunya i el grup de joves el va abordar. Després d’intimidar-lo li van robar el mòbil. La víctima va avisar la Policia Local i els va explicar què havia passat i va facilitar una descripció dels joves. Poc després els agents van trobar-los i en escorcollar-los un d’ells portava el telèfon mòbil i per això va quedar detingut per un robatori amb violència i intimidació.

El jove va passar a disposició judicial el mateix dia 21 d’agost i va quedar en llibertat amb càrrecs. Pel que fa a la resta de nois que l’acompanyaven, han quedat com a investigats a l’espera de determinar el grau de participació en els fets. Els majors d’edat hauran de declarar davant del jutge instructor i els menors d’edat hauran de fer-ho davant de la Fiscalia de Menors de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia